I følge forskninger planlegger mange mennesker turene sine før de besøker de planlagte stedene og forsker på dem elektronisk.
Og nå tilbyr vi deg en av de mest effektive løsningene.

Her er noen av gjennomførte virtuelle turprosjekter. 

Omfanget av arbeid, medieløsninger og informasjonsmengde som kan bli gitt i løpet av turen, kan bli tilpasset til kundebehov slike som museer, hotell, kafeer, eiendomsutviklings- eller salgsselskaper, offentlige institusjoner osv. Listen er ubegrenset. Informasjonen som gis, kan utvides med aktive lenker, videoer, fotogallerier, beskrivelser av objekter eller live videopresentasjoner, med merkede sykkel- og turstier, skiheis linjer og skibakker. Mulighetene er begrenset bare av fantasi eller behov.

Du kan se på en virtuell tur ved å klikke på bildet i begynnelsen av hvert følgende avsnitt.

Rundt Eklesæter ved siden av Garmo

Der kom ei flott høsten, og bare ønsket å vise det fantastiske landskapet, severdighetene i området. P.s. bilder ble tatt nesten i mørketid.

Kontorfellesskapet 1724

Prosjektet ment for presentasjon av Kontorfellesskapet 1724, eit reindyrka kontorfellesskap for kreative og teknologibaserte verksemder i ei lita fjellkommune Vang i Valdres. Prosjektet ble utført gratis som støtte for lokale virksomheter mot korona.

Hytta ved elva

Vi fullførte dette virtuelle visning og oppgaven var å vise det attraktive miljøet, samt den grunnleggende informasjonen om bygningen. Objektet er lite og kundens behov var lite, men informasjonen som gis kan utvides med aktive lenker, fotogallerier, videoer, merkevare for eiendomsmegling, osv., når det gjelder både bygningen, gjenstandene og utstyret i den. Du kan se det ved å klikke på bildet i begynnelsen av avsnittet.

Fantastiske landskaper og steder å besøke

Oppgaven var å vise det fantastiske landskapet, severdighetene, og så vel som stedslokasjonen i området. Informasjonen som gis kan utvides med aktive lenker, videoer, panorama- eller turgallerier, markerte sykkel- eller turstier, flere virtuelle omvisninger. Mulighetene er virkelig ubegrensede. Kan utforske denne panoramaer ved trykk på bilde.

Lansering av nye hyttefelt

Prosjektet er designet for å presentere nye hyttetomter som er i omgivelsen av vakker natur, på kanten av fjellene. Potensielle kjøpere bor vanligvis langt fra, men annonsene mangler og formidler ofte ikke relevant og interessant informasjon til kunden, for eksempel de omkringliggende vakre naturutsiktene, fortryllende landskap fra tomten. Også det er ikke alltid like lett å reise til, hvis mann ønsker å se en bestemt eiendom. Virtuelle turer / virtuell visning løser perfekt mangelen på denne informasjonen, og den som ser på turen blir følelsesmessig engasjert ved å se seg rundt i området. Og da blir det eksklusive virtuell visning opprettet. Som vi vet, er en positiv emosjonell kundeopplevelse en av nøkkelfaktorene for en vellykket konversjon.

Hvorfor er 360 graders innhold viktig?
Dette er den mest unike måten å skape bevissthet om virksomheten din og kommunisere videre med kundene dine.
Bygg tillit og tiltrekk kunder til døra – den foreslåtte virtuelle turen av høy kvalitet vil invitere dem fra gaten og lar dem komme inn.