Google Street View er en teknologi som blir brukt i Google Maps og Google Earth, og som gir interaktive panoramaer fra posisjoner langs områder verden over. Programmet ble lansert i 2007, og siden det har dette utvidet seg til å omfatte byer og landlige områder over hele verden.

Og nå har vi muligheten til å koble brukerkontoen din til personlig informasjon som (panorama)bilder og virtuelle turer og publisere dette i Google, som  da blir tilgjengelig for brukere over hele verden. Google er et av hovedverktøyene for planlegging av turer.

Alle panoramaer, bilder og virtuelle turer vi oppretter, kan legges ut på Google (så vel som på nettsiden din og sosiale medier). Og hvis du ikke har en konto, kan vi opprette.

Her er noen få bilder fra en integrasjon vi har gjennomført. I dette tilfellet er „turen” ikke opprettet; det er bare panoramabilder, som er synlige for alle som bruker Google Maps, Street View. Det er også mulig å få til en komplett „tur” hvor en besøkende på din nettside eller på google kan virtuelt „gå” over hele området og på innsiden av bygg. Formidling av informasjon om selskapet har økt betydelig. Her presenteres gården, og synligheten av gjenstander som er av mer interesse for besøkende skyter enda mer opp. For eksempel har bildet vårt fra Jotunheimen nasjonalpark blitt besøkt nesten en million ganger.