Google Street View er en teknologi som er omtalt i Google Maps og Google Earth, og som gir interaktive panoramaer fra posisjoner langs mange gater i verden. Programmet ble lansert i 2007, og siden det har dette utvidet seg til å omfatte byer og landlige områder over hele verden.

Og nå har vi muligheten til å koble brukerkontoen din til personlig informasjon slike som bilder, virtuelle turer og panoramabilder, og publisere dette i Google, som tilgjengelig for brukere over hele verden. Google er et av hovedverktøyene for planlegging av turer og interessante steder.

Alle panoramaer, bilder og virtuelle turer vi oppretter, kan legges ut på Google (så vel som på nettsiden din, Facebook osv.). Og hvis du ikke har en konto, vil vi opprette.

Her er noen få bilder fra integrasjonen som er gjort. I dette spesielle tilfellet er turen ikke opprettet. Det er bare panoramabilder, som er synlige for alle som bruker Google Maps, Street View. Formidling av informasjon om selskapet har tydeligvis økt. Her presenteres gården, og synligheten av gjenstander av mer interesse for besøkende skyter enda mer opp. For eksempel, bildet vårt fra Jotunhaimen nasjonalpark har blitt besøkt nesten en million ganger.